Verslag juli 2023

In de afgelopen drie maanden hebben we weer veel werk kunnen verrichten, o.a. het uitdelen van kerstpakketten bij sommige gezinnen waar grote armoede heerst. We bezochten de door de Stichting gesponsorde soupkitchens, de scholen van onze sponsorkinderen, de Childrens Day Care en overal ter plekke konden we meteen waarnemen waar grote behoefte aan is.

Zoals ieder jaar, kochten we de schoolkleding en -benodigdheden, dat is steeds een enorme klus, maar het is weer gelukt, mede dankzij u, onze welwillende sponsors! Een waar feest was het bijwonen van een wedstrijd van de door ons gesponsorde “Beach tough rugby-club”. Een prachtig gezicht, dat stel enthousiaste jongens, die enorm veel plezier hebben met de kans om een sport te beoefenen en zodoende aan hun ontspanning en hun gezondheid kunnen werken.

Er is nog veel meer te vertellen, maar dat is te veel voor dit verslag. Bent u (nog) geen sponsor en bent u geïnteresseerd in het werk van onze Stichting, dan kunt u de uitgebreide informatie aanvragen via info@childrensfoodure.nl